Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een steungezin in Mijdrecht waar twee meisjes van (bijna) 5 en 3 een middag in de week welkom zijn voor gezelligheid en wat extra aandacht. Ook zou het fijn zijn als ze af en toe bij het steungezin mogen logeren in het weekend. De meisjes zijn vrolijk en sociaal en houden van kleuren, knutselen en van ‘meiden dingen’.

De moeder is overbelast en ze heeft geen familie of netwerk in buurt waar ze een beroep op kan doen. De hulp van een steungezin zou voor de moeder een belangrijk rustpunt in de week betekenen en haar de gelegenheid geven om weer op adem te komen.  Naast een vast steungezin, vindt de moeder het ook belangrijk om haar netwerk uit te breiden. Zij komt daarom ook graag in contact met gezinnen die incidenteel willen helpen en voor wie zij dat dan weer terug kan doen als dat nodig is.

Zijn jullie een gezin, met of zonder jonge kinderen, waar deze zusjes welkom zijn? Meld je dan aan als steungezin of bel voor meer info naar de coördinator van De Ronde Venen (Hanna): 06-31691720.

Profiel steungzin:

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een steungezin dat:

  • de meisjes een middag in de week wil opvangen (indien mogelijk op woensdag)
  • af en toe een nachtje logeren