Aanvraagformulier Steungezin (oud)

Dit is een oud aanmeldformulier. Graag aanmelden via onze nieuwe aanmeldformulier. Klik hier om daar naar toe te gaan. Lukt het niet om je via dat formulier aan te melden, dan kun je dit gebruiken.

Fijn dat je je wilt aanmelden als steungezin. We zijn helaas (nog) niet in heel Nederland actief. Check daarom vooraf of we actief zijn in jouw gemeente. Vul daarna pas het onderstaande formulier in. We nemen na ontvangst zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken.


Algemene gegevens

Straat*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer*


Gegevens per ouder

Ouder 1 (contactpersoon met Buurtgezinnen.nl)

Dhr.Mevr.

Voornaam*

Tussenvoegsel

Achternaam*

Email-adres*

Mobiel

Geboortedatum* (voorbeeld: 01-01-1985)

Nationaliteit*

Ouder 2 (niet verplicht bij alleenstaand ouderschap)

Dhr.Mevr.

Voornaam

Tussenvoegsel

Achternaam

Email-adres

Mobiel

Geboortedatum

Nationaliteit


Gegevens gezin

Gezinssamenstelling*


Kinderen


Kind 1

Naam

Geboortedatum

Kind 2

Naam

Geboortedatum

Kind 3

Naam

Geboortedatum

Kind 4

Naam

Geboortedatum


Overige gegevens

Hoe bent u in contact gekomen met Buurtgezinnen.nl?

Opmerkingen

Nieuwe privacy wet

Buurtgezinnen.nl bewaart jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor jouw gegevens worden verwerkt en dan wettelijk is toegestaan. Zie hiervoor onze Privacyverklaring. Daarnaast geef je toestemming om je emailadres op te nemen in onze adressenlijst voor de speciale nieuwsbrief voor steungezinnen die eenmaal per kwartaal verschijnt. Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kun je je met een druk op de knop uitschrijven.
Door op Akkoord te klikken ga je met het bovenstaande akkoord. Ga je niet akkoord, dan kunnen we je aanmelding helaas niet in behandeling nemen.

Akkoord*
ja

Voer de code in*
captchaAlle velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Let op: na het invullen, ontvangt u een ontvangstbevestiging. Ontvangt u deze niet, dan is er iets misgegaan met uw aanmelding of de mail is in uw spambox terecht gekomen. Mocht u niets hebben ontvangen, bel ons dan of stuur een mail naar jolanda@buurtgezinnen.nl