Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een alleenstaande moeder met drie jongens zijn wij op zoek naar een steungezin in De Ronde Venen. De moeder is chronisch ziek en heeft geen familie of netwerk waar zij een beroep op kan doen. De moeder gunt haar zoontjes een zo zorgeloos mogelijke jeugd, maar heeft daar hulp bij nodig.

De kinderen vragen alle drie op hun eigen manier veel aandacht. Daarom is Buurtgezinnen.nl op zoek naar gezinnen die de jongens onafhankelijk van elkaar willen opvangen. Voor de oudste twee is dit al gelukt, maar voor het jongetje van 4 zoeken we nog een steungezin waar hij één keer in de 3 weken een weekend mag logeren. Daarnaast zou het fijn zijn als hij af en toe, in overleg, in de vakantie of een middag in de week ergens mag spelen. Kan jouw gezin iets betekenen voor dit gezin?

Profiel steungezin

Bijzonderheden:

  • de moeder vindt het belangrijk dat de jongen in een gezin komt waar duidelijke regels gelden en waar regelmaat en structuur is.
  • 1 weekend logeren per 3 weken.
  • in overleg, af en toe in de vakantie of een middag door de week.

Heb je interesse? Meld je aan als steungezin via onze website of mail voor meer informatie met de coördinator van Buurtgezinnen.nl in De Ronde Venen Hanna ter Welle: hanna@buurtgezinnen.nl.