Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen.nl is voor een vrolijk jongetje van 6 jaar op zoek naar een warm steungezin. De jongen woont samen met zijn moeder en zijn twee oudere broers. Het is een hecht gezin en de kinderen doen het ontzettend goed. De alleenstaande moeder kan door een lichamelijke beperking niet alles alleen doen en zeker niet op het tempo dat een jong gezin soms vraagt. Zij is een krachtige en positieve vrouw, maar heeft het wel nodig om af en toe even op te laden.

De jongen is lief en sociaal en hij houdt van buitenspelen, vooral van klimmen, klauteren en zwemmen. Daarnaast kan hij ook genieten van Lego of zijn Ipad (niet te vaak :-)).

We zoeken een gezin dat het leuk vindt om deze jongen af en toe een plekje te geven binnen hun gezin. Het gaat met name om de woensdagmiddag uit school tot einde middag. Na de zomer begint hij met zwemles (van 15.45 tot 16.30 in het Veenweidebad). Het zou fijn zijn als het steungezin hem na de zwemles weer thuis kan brengen.

Bijzonderheden:

  • het gezin woont in Waverveen, de jongen gaat in Vinkeveen naar school
  • op woensdag is hij om 12.30u uit

Denk je dat jouw gezin iets kan betekenen voor deze jongen ? Meld je dan aan als steungezin of bel voor meer info naar de coördinator van De Ronde Venen (Hanna): 06-31691720.