Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een moeder met twee jongens van 12 en 8 jaar is Buurtgezinnen op zoek naar een gezin in Duiven of directe omgeving, dat de jongens kan opvangen. Opvang voor alleen de jongste is ook een optie. Hierbij gaat het om opvang van een keer per week of twee weken, afhankelijk van wat mogelijk is. In de toekomst mogelijk ook logeren.
Door het opvangen van de kinderen is het voor de moeder mogelijk om iets voor zichzelf te doen of even niets te moeten. Hier heeft ze nooit de kans voor door de zorg voor de kinderen en doordat ze werkt. Voor de jongste zou het leuk zijn als er een kind is van zijn leeftijd.

De jongens zijn rustig en kunnen zichzelf goed vermaken. Ze zijn makkelijk in de omgang. Ze vinden het allebei leuk om te voetballen, te zwemmen, cakejes te bakken of een spelletje te doen, zoals Jenga, Monopoly of Yahtzee. De oudste kletst graag en vindt het leuk om te schaken. De jongste is dol op lezen.

De moeder vindt het fijn als er een leuk contact kan ontstaan om onderling ervaringen over opvoeden uit te wisselen.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen zoekt een gezin:

  • met in ieder geval één kind van rond de 8 jaar
  • waar de jongens kunnen spelen en zijn
  • dat een keer per week of per twee weken de jongens een middag na schooltijd opvangen
  • dat in overleg ook een keer in het weekend de jongens kan opvangen en meenemen met een activiteit

Bijzonderheden:

  • Het liefst opvang voor beide jongens, maar voor alleen de jongste mag ook

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Miranda van der Steen, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Duiven, via mirandavdsteen@buurtgezinnen.nl. Je kunt me ook bellen of whatsappen op 06 15 22 58 09.

Aanmelden
Je direct aanmelden als steungezin is mogelijk op de website www.buurtgezinnen.nl.