Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een gezin in of dichtbij Rhenen, waar een vrolijk mannetje van 4 jaar wekelijks kan komen spelen. Zijn moeder staat helemaal alleen voor de opvoeding en dat valt haar zwaar. Ze wil graag een steungezin, zodat haar zoontje ook leert hoe het bij een ander gezin gaat. Ook vindt ze het fijn als ze haar ervaringen kan delen met een andere moeder. Omdat er geen vader in het leven van de jongen is, gaat onze voorkeur uit naar een gezin met een moeder en een vader.

Het jongetje is actief en ondernemend. Hij houdt van bouwen met duplo, knutselt erg graag (van kleien tot schilderen), speelt graag met andere kinderen en is graag buiten. Hij is voor van alles in, maar heeft wel duidelijke regels en grenzen nodig.

Profiel steungezin

  • We zoeken een gezin in (de buurt van) Rhenen, waar deze kleuter op een vaste middag in de week na school terecht kan en waar hij in de vakanties regelmatig een dagje naar toe kan. Het jongetje gaat naar de Springplank.
  • Het is belangrijk dat er in het gezin een vader is, die het ook leuk vindt om aandacht te besteden aan deze kleuter.
  • Het is belangrijk dat het steungezin duidelijke regels heeft.
  • Gezellig als er in het steungezin andere kinderen zijn, maar ook reacties van opa’s en oma’s zijn welkom.

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Leontine Bibo, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Rhenen, via 06-51849745 of leontine@buurtgezinnen.nl.

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.