Voor een moeder en haar zoon van zeven in Duiven zoekt Buurtgezinnen een gezellig gezin met een of meer kinderen vanaf 7 jaar. De moeder maakt een pittige tijd door en ze werkt hard aan alles wat ze hierin tegenkomt. Ze wil graag een stabiel en gezellig gezin vormen met haar zoon. Nu is ze goed op weg, maar er zullen nog een paar hobbels aankomen. Voor die hobbels zou ze graag willen dat ze kan terugvallen op een gezin in de vorm van opvang voor haar zoon. Voor zichzelf heeft ze ook al begeleiding.

De opvang zou zijn voor één keer in de week en als het kan een keer extra. Dit gaat natuurlijk in goed overleg.

Het jongetje is afwachtend maar wel nieuwsgierig. In het begin zal hij de kat uit de boom kijken. In de eerste periode zal de moeder hem hierin begeleiden, zodat hij op een gegeven moment het vertrouwen heeft opgebouwd om alleen naar het steungezin te gaan. Zodra het jongetje gewend is geraakt, zal hij meer los komen. Hij houdt van bouwen met lego, spelletjes doen en buiten spelen. Hij vindt het heerlijk om naar de speeltuin te gaan.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen zoekt een gezin:

  • waarvan de kinderen 7 jaar of ouder zijn
  • waar het jongetje kan spelen en mee kan doen in het gezin
  • dat leuke activiteiten kan ondernemen zoals naar de speeltuin gaan of een spelletje doen
  • waar het hij één keer per week kan spelen, dag en tijd in overleg, en mogelijk op termijn een extra keer
  • in Duiven of Westervoort

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Wietske Glaser, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Duiven, via wietske@buurtgezinnen.nlJe kunt ook bellen of whatsappen op 06 14 85 02 64.

Aanmelden
Je direct aanmelden als steungezin is mogelijk op de website www.buurtgezinnen.nl.