Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een gezin in Duiven met een zoontje van 3 jaar zoekt Buurtgezinnen een steungezin in Duiven of directe omgeving. Hij is al bijna 4 en kan goed spelen met oudere kinderen. Dat vindt hij ook erg leuk. Belangrijk is dat er andere jonge kinderen vanaf 4 jaar in het gezin aanwezig zijn, maar dat hij ook 1 op 1 aandacht kan krijgen als bijvoorbeeld de andere kinderen naar school zijn.

Het jongetje krijgt thuis spanningen mee. Het zou fijn zijn als hij op een rustige plek kan spelen. Voor zijn ouders is het fijn om op adem te kunnen komen als ze weten dat hun zoontje op een veilige plek wordt opgevangen. De vraag betreft de opvang voor één keer per week overdag (niet afhankelijk van schooltijden) en eventueel op termijn ook mee-eten.

Het jongetje is energiek en slim. Hij houdt van rustige spelletjes aan tafel, maar ook lekker ravotten met andere kinderen. Hij maakt makkelijk contact met andere kinderen. Als het kan, zou het fijn als hij bij het steungezin knutselwerkjes (knippen, plakken etc.) kan doen als voorbereiding voor school.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen zoekt een gezin:

  • met in ieder geval één kind van 4 tot 6 jaar,
  • waar de jongen kan spelen en tot rust kan komen,
  • waar het jongetje minimaal één keer per week opgevangen kan worden.

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Miranda van der Steen, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Duiven, via mirandavdsteen@buurtgezinnen.nl. Je kunt ook bellen of whatsappen op 06 15 22 58 09.

Aanmelden
Je direct aanmelden als steungezin is mogelijk op de website www.buurtgezinnen.nl.