Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een gezin met een moeder en drie kinderen, zoekt Buurtgezinnen een steungezin in Duiven of directe omgeving. Het gaat om opvang voor de oudste zoon van 11 jaar. Het is belangrijk dat in het gezin een jongen of meisje van zijn leeftijd aanwezig is, zodat ze kunnen spelen.
Voor de moeder en de zoon zou het heel fijn zijn als hij wekelijks naar een gezellig gezin gaat om te kunnen spelen en tot rust kan komen. Er speelt veel in het gezin. De moeder doet er alles aan om het goed te regelen voor haar kinderen en kan hierin de ondersteuning van een ander gezin gebruiken. Ze staat er alleen voor. Het gaat om de opvang van een middag in de week. Op termijn kan er naar uitbreiding worden gekeken zoals logeren.

De jongen houdt van zowel buitenspelen, voetballen als ook binnen een spelletje spelen of gamen. Het zou vooral leuk zijn als hij in het steungezin activiteiten kan ondernemen, zoals buiten spelen of voetballen in de buurt. Hij vindt het belangrijk dat er een goede klik is. Hij is een wat teruggetrokken jongen, maar als hij een klik heeft of iemand beter kent, komt hij meer los.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen zoekt een gezin:

  • met in ieder geval één kind van ongeveer 11 jaar
  • waar de jongen kan spelen en tot rust kan komen
  • waar de jongen ongeveer één keer per week opgevangen kan worden
  • op termijn meer mogelijk is, zoals logeren of een keer een activiteit in het weekend

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Miranda van der Steen, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Duiven, via mirandavdsteen@buurtgezinnen.nl. Je kunt me ook bellen of whatsappen op 06 15 22 58 09.

Aanmelden
Je direct aanmelden als steungezin is mogelijk op de website www.buurtgezinnen.nl.