Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen is op zoek naar een seniorenstel dat de rol van opa/oma wil vervullen voor een broertje en zusje uit Rhenen. De kinderen zijn 3 en 8 jaar. Vooral het meisje (8) mist grootouders die helaas jong overleden zijn. Ze is er verdrietig over dat ze geen opa en oma heeft en zou het heel erg fijn vinden als ze, net als vriendinnetjes, ook eens van school wordt gehaald door een oma of opa.

De kinderen zijn sociaal en gemakkelijk in contact. Ze hebben veel energie en vinden heel veel verschillende activiteiten leuk. Vooral het meisje kan zichzelf uren lang vermaken. De ouders denken dat de aandacht van grootouders de kinderen heel goed zou doen. En dat hun kinderen, andersom, een seniorenstel heel veel plezier kunnen geven. Zij willen graag een relatie opbouwen met de gezochte grootouders en zien voor zich dat de grootouders, bijvoorbeeld ook op de verjaardagen van de kinderen gaan komen. Ze zijn uitdrukkelijk op zoek naar de extra liefde en aandacht die grootouders kunnen geven en niet naar een oppas-opa en oma.

Profiel grootouders:

  • We zoeken een energiek seniorenstel in Rhenen of in de buurt van Rhenen.
  • Dat het leuk vindt om regelmatig iets te ondernemen met twee energieke kinderen.
  • Huisdieren geen enkel probleem; de kinderen zijn gek op dieren.
  • We zoeken mensen die, als het vertrouwen er onderling is, lang deel willen uitmaken van het leven van deze kinderen en het gezin.

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Leontine Bibo, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Rhenen, via leontine@buurtgezinnen.nl. Telefoonnummer: 06 51849745

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.