Deze alleenstaande moeder met meerdere kinderen maakt pittige tijden door. Ze doet haar uiterste best om alle ballen hoog te houden en dat doet ze vol overgave. Helaas gaat dit wel ten koste van zichzelf, want ze is ook echt overbelast geraakt. Daardoor lukt het haar niet om alle kinderen de individuele aandacht te geven die ze verdienen. Het zou voor iedereen in het gezin ontzettend fijn zijn als deze moeder wat tijd krijgt om tot rust te komen. Daarom zoeken we voor de jongens van 12, samen of afzonderlijk, een warm en liefdevol steungezin.

De jongens houden van voetballen, buiten spelen, bordspelletjes doen en natuurlijk ook van gamen, iPad en telefoon. Ze zijn sociaal, lief en bescheiden en zouden het leuk vinden om in bij een gezin terecht te komen met een jongen(s) van hun leeftijd of in een buurt waar leeftijdsgenoten wonen.

Profiel steungezin:

Wat wij zoeken?

  • Een gezin waar één van deze jongens (of allebei) welkom is, een weekend om de week;
  • woonachtig in De Ronde Venen, Uithoorn of directe omgeving;
  • bestaande uit 2 ouders, bij voorkeur.

Om je aan te melden of meer informatie kun je contact opnemen met de coördinator voor De Ronde Venen: hanna@buurtgezinnen.nl of 06-31691720. Direct aanmelden kan via onze website.