Buurtgezinnen is op zoek naar een reformatorisch gezin op fietsafstand van Rhenen, waar een jongen van 15 jaar op een vaste middag na school welkom is. De jongen komt uit een druk gezin en krijgt hierdoor meer prikkels dan hij soms aan kan. Dit leidt dan tot ruzie en onrust in het gezin.

Deze jongen is gebaat bij een stabiel gezin, waar hij rustig huiswerk kan maken en mee kan draaien in het gezin. Hij houdt van buiten zijn, lezen en lego. Aandacht, structuur en duidelijke afspraken heeft hij nodig. Als deze jongen weet waar hij aan toe is, heb je een hele gezellige vrolijke huisgenoot aan hem.

Profiel steungezin

  • We zoeken een gezin met rust en (buiten)ruimte in of dichtbij Rhenen.
  • Gezellig als er in het steungezin andere kinderen zijn. Deze jongen vindt zowel oudere als jonge kinderen leuk om mee om te gaan.
  • Het gaat om een vaste middag in de week; dag in overleg. Bij voorkeur fietst hij na het eten weer naar huis.
  • De ouders vinden het erg belangrijk dat het steungezin ook van reformatorische huize is, zodat normen en waarden overeen komen.

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Leontine Bibo, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Rhenen, via leontine@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-51849745

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.