Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen is op zoek naar een gezin op fietsafstand van Rhenen, waar een jongen van 9 jaar op een vaste middag na school welkom is. De jongen komt uit een warm, maar groot en druk gezin, waar net een baby is geboren. De thuissituatie geeft hem te veel prikkels.

Deze jongen is een echt buitenkind. Hij zou het liefst de hele dag op een boerderij rondstruinen. Daar wil hij graag meehelpen. Hij is gek op dieren en doet graag klusjes. Het is voor hem erg belangrijk dat hij precies weet waar hij aan toe is. Met duidelijke afspraken over wat er gaat gebeuren en wat wel en niet mag, heb je aan deze jongen een hele vrolijke gast in je gezin.

Profiel steungezin

  • We zoeken een gezin met buitenruimte in of dichtbij Rhenen. Mag ook Achterberg, Elst, Veenendaal, Kesteren of Lienden zijn.
  • We zijn niet op zoek naar een zorgboerderij, maar naar een gewoon gezin met ouders die heel duidelijk zijn.
  • Gezellig als er in het steungezin andere kinderen zijn. Deze jongen vindt zowel oudere als jonge kinderen leuk om mee om te gaan.
  • Het gaat om een vaste middag in de week; dag in overleg.

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Leontine Bibo, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Rhenen, via leontine@buurtgezinnen.nl. Telefoonnummer: 06 51849745

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.