Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen is op zoek naar een steungezin, waar een lieve gevoelige jongen van 11 jaar welkom is. De jongen woont alleen met zijn ouders en heeft weinig contacten in zijn eigen buurt. Hierdoor zit hij veel alleen thuis. Nu kan hij zichzelf prima vermaken, maar alleen is maar alleen.

Daarom zoeken we een warm gezin waar deze jongen met regelmaat welkom is en gewoon meedoet met het gezin. In het begin is hij verlegen, maar als hij gewend is, maakt hij graag grappen en kletst hij de oren van je hoofd. Hij vindt het gezellig om dingen samen te doen, hij doet graag klusjes en is een echte dierenvriend.

Profiel steungezin

  • We zoeken een gezin in Elst, Amerongen of Rhenen, waar deze jongen 1x in de week of 1x in de twee weken welkom is. Tijdstip in overleg.
  • Deze jongen heeft een rustige liefdevolle omgeving nodig, waar hij niet hoeft te vechten voor zijn plek.
  • We zoeken een steungezin met kinderen, leeftijd maakt niet zo veel uit. Deze jongen kan goed opschieten met jongere kinderen.
  • Huisdieren zijn een pré. De hond uitlaten doet hij graag.

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Leontine Bibo, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Rhenen, via leontine@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-51849745

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.