Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen is op zoek naar een steungezin voor een zwaar overbelast gezin met een peuter (jongen) en een kleuter (meisje). Apart zijn de kinderen engeltjes, maar samen zijn ze erg pittig. Ze vliegen elkaar veel in de haren. Doordat de moeder beperkt belastbaar is door ziekte, lukt het haar niet goed om hier mee om te gaan. Door de week is er extra opvang geregeld, maar in de weekenden loopt het spaak als de vader moet werken.

Daarom zoeken we een steungezin voor de weekenden dat de vader werkt, waar de kinderen om de beurt een dagdeel welkom zijn.

Het zijn creatieve kinderen met veel fantasie. Je maakt ze met veel dingen blij: voorlezen, knutselen, muziek maken en dansen. Ook spelen ze heel graag buiten; kliederen met water en zand, hutten bouwen en je hebt geen kind aan ze.

Profiel steungezin

  • We zoeken een gezin in Rhenen of dichtbij Rhenen, waar de kinderen (5 en 2 jaar) om de beurt een dagdeel welkom zijn.
  • Het gaat om de weekenden dat de vader werkt, dit is ruim van te voren bekend.
  • Het is leuk als er kinderen in het gezin zijn, maar dat hoeft niet. Ook mensen die geen kinderen hebben worden van harte uitgenodigd te reageren.
  • De kinderen houden van poezen, honden vinden ze (nu nog) eng. Het jongetje heeft koemelkallergie.

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Leontine Bibo, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Rhenen, via leontine@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-51849745

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.