Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen is op zoek naar een steungezin voor een samengesteld gezin met twee dochters. De oudste heeft extra zorg nodig en vraagt veel aandacht. Vooral voor de moeder is dit behoorlijk uitputtend. Dit gezin zou geholpen zijn met een steungezin waar de jongste dochter van 4 jaar wekelijks een middagje welkom is, zodat de moeder zich even helemaal kan richten op de oudste.

Ook heeft de moeder behoefte aan een gesprekspartner; een moeder die ervaring heeft met samengestelde gezinnen of in ieder geval begrijpt hoe ingewikkeld dat kan zijn. Doordat de moeder nieuw is in Rhenen heeft ze er weinig sociale contacten. Ze zou het heel gezellig vinden om ervaringen uit te wisselen bij een kopje koffie.

Het meisje kijkt in het begin de kat uit de boom, maar is daarna zeer energiek en ondernemend. Ze kan zichzelf zowel binnen als buiten goed vermaken, maar vindt het ook heel erg leuk om met andere kinderen te spelen. Ze is op dit moment helemaal weg van Paw Patrol Pups.

Profiel steungezin

  • We zoeken een gezin in Rhenen, waar deze kleuter wekelijks naar toe kan. Middag in overleg.
  • Huisdieren geen probleem, het meisjes is gek op honden en poezen (en andere dieren).
  • De ouders vinden hygiëne, netheid en duidelijke regels belangrijk. Zoals handen wassen voor het eten en je speelgoed opruimen.
  • We zoeken een steungezin met een kind in de kleuterleeftijd. Het meisje speelt graag met meisjes en jongens.

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Leontine Bibo, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Rhenen, via leontine@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-51849745

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.