Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een jongen van (net) 10 is Buurtgezinnen op zoek naar een fijn steungezin voor zaterdag óf zondag, om de week. Hij komt uit een liefdevol en warm gezin, maar hij vindt het soms lastig om goed te reageren op z’n zussen en raakt snel overprikkeld.

Het lijkt hem zelf ontzettend leuk om af en toe bij een steungezin te mogen zijn en hij weet ook prima wat bij hem past. Het zou fijn zijn als er één of geen andere kinderen zijn. Een jongen zou leuk zijn, leeftijd maakt dan niet eens zo veel uit. Maar ook een gezin waarvan de kinderen al uit huis zijn of een ‘opa en oma’ lijkt hartstikke leuk!

Hij is erg creatief, hij houdt van lego en clics, maar ook van gamen en buiten spelen. Kortom een brede interesse! Met duidelijke afspraken en structuur voelt deze jongen zich het meest op zijn gemak en dan zul je hem leren kennen als een behulpzame en gezellige jongen.

Profiel steungezin:

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een steungezin:

  • We zoeken een gezin voor een weekenddag om de week
  • Een gezin met één of geen thuiswonende kinderen
  • Woonachtig in de (directe omgeving) Ronde Venen

Voor aanmelden of meer informatie kun je contact opnemen met de coördinator voor De Ronde Venen: hanna@buurtgezinnen.nl of 06-31691720. Of meld je aan als steungezin via onze website.