Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Je bent 5 jaar, net woonachtig in Reuver en kent nog maar weinig mensen. Je bent gek op je mama en je mama op jou. Maar helaas heeft mama vanwege ziekte niet altijd de energie om met jou te spelen. De zomervakantie komt eraan… wat wil je dan? Juist ja! Vriendjes in de omgeving!

In Reuver woont een alleenstaande moeder met haar zoontje van 5 jaar. Het gezin is pas net in Reuver komen wonen en kent hier nog niemand. De moeder en zoon zijn heel gek op elkaar en een goed team samen.
De moeder heeft diverse medische klachten waardoor haar energie beperkt is. De jongen is heel sociaal en lief en houdt heel veel rekening met zijn moeder. Hij helpt waar hij maar kan.

Natuurlijk zou hij ook liever een keer flink ravotten of langere tijd achter elkaar met iemand spelen.

De moeder gunt het haar zoon om zo nu en dan een middagje te spelen zonder met haar energie rekening te hoeven houden. In die tijd kan zij haar batterij opnieuw opladen. Daarnaast zou het fijn zijn als zijn sociale kring vergroot wordt en hij vriendjes in de buurt krijgt.

Deze knul houdt van buiten spelen, fietsen, knutselen en spelletjes doen. Hij is ontzettend vrolijk, lief en kletst erop los!

Profiel steungezin

Voor dit gezin zoeken wij een steungezin:

  • In Reuver of omgeving
  • Met kinderen in de leeftijd van 3 tot 9 jaar.
  • Opa’s en oma’s of een gezin zonder kinderen worden ook uitgenodigd om te reageren.
  • Voor 1 middag in de week (dag in overleg)
  • Huisdieren geen bezwaar.

Welk gezin uit Reuver en omgeving wil af en toe dit vrolijke ventje opvangen?

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Marieke Raijmakers, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Beesel, via mariekeraijmakers@buurtgezinnen.nl of 0633838255.

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin via onze website.