Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen.nl in Woerden is op zoek naar een fijn steungezin voor een jongen van 7 en een meisje van 4 jaar. De kinderen zijn sociaal en vrolijk en ze groeien op in een warm en betrokken gezin. De oudste heeft een Autisme Spectrum Stoornis en is snel overprikkeld. Structuur en voorspelbaarheid zijn voor hem dan ook heel belangrijk. Ook bij zijn zusje zijn er vermoedens in die richting. Het kost beide kinderen moeite om alle dagelijkse prikkels te verwerken. Hierdoor zijn geregeld extra rustmomenten nodig om op te laden. Om die reden heeft moeder ‘noodgedwongen’ haar baan opgezegd. Vader werkt fulltime en staat zijn gezin ’s avonds en in het weekend zoveel mogelijk bij.

Het zou dit gezin enorm helpen als de kinderen op een vast moment in de week welkom zijn tijdens de lunchpauze van school. Op termijn kan dit  uitgebouwd worden met een paar uurtjes na schooltijd. Dat geeft moeder de mogelijkheid om op te laden. Beide kinderen spelen graag buiten. Ze worden blij van speeltuintjes en de zandbak. De jongen is gek op de natuur en speelt graag (bord)spelletjes. Het meisje houdt van poppen, knutselen en muziek.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen is op zoek naar een steungezin dat:

  • Op een vast moment in de week beide kinderen tussen de middag op wil vangen en thuis een broodje met ze wil eten.
  • En/of beide kinderen na schooltijd een paar uurtjes op wil vangen.

Bijzonderheden:

  • Huisdieren geen probleem!
  • Het gezin woont in de wijk Molenvliet.

Kan jouw gezin iets betekenen voor dit gezin? Neem dan contact op met iris@buurtgezinnen.nl of bel 06-48154190. Of meld je aan op onze website.