Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een steungezin, waar een lieve, sportieve jongen van 10 jaar welkom is. Deze jongen woont al een aantal jaren samen met zijn ouders, broers en zus in Nederland. Dit hechte gezin heeft al veel meegemaakt en is daarnaast belast met de intensieve zorg voor 2 gehandicapte kinderen. De ouders merken dat hun jongste zoon hieronder lijdt en gunnen hem een gezin waar hij aandacht en liefde krijgt en even onbezorgd kind kan zijn.

Deze jongen spreekt goed Nederlands, speelt graag buiten, houdt van dieren en natuurlijk ook van gamen. Hij is sportief; fietst graag en is dol op tennis en voetbal, maar zit zelf nog niet op een sport. Hij hoopt dat hij- bijvoorbeeld een keer per week een paar uurtjes- bij een gezin in Woerden welkom is. Om te kletsen, lekker buiten te spelen en misschien ook eens een keer mee te kunnen met een gezinsuitje.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een steungezin in Woerden:

  • met een zoon of meerdere kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd;
  • waar deze jongen wekelijks een middagje welkom is;
  • en hij meer kinderen van zijn leeftijd leert kennen.

Willen jullie iets betekenen in het leven van dit gezin? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Iris neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.