Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Welk gezin heeft een warm welkom voor een broertje en zusje voor 1 weekend in de maand? Deze lieve kinderen hebben helaas geen familie in de buurt waar ze terecht kunnen. Hun alleenstaande vader gunt ze een plek in een gezin waar ze veilig en vertrouwd kunnen spelen en leuke dingen kunnen doen.

De vader staat er alleen voor en heeft door omstandigheden een pittige tijd achter de rug. Hij zou graag willen kunnen terugvallen op een gezin in de buurt zodat hij af en toe even kan bijtanken zonder dat dit ten koste gaat van de kinderen.

De kinderen zijn nieuwsgierig, enthousiast en spontaan. Ze houden erg van buiten spelen en spelletjes doen. De jongen is een echte dierenvriend. Het meisje houdt van echte meisjesdingen: spelen met de poppen, knutselen en kleuren.

Profiel steungezin

Voor dit gezin zoekt Buurtgezinnen.nl in Roermond:

  • Een liefdevol steungezin voor 1 weekend in de maand
  • Waar het liefst ook kinderen tussen de 4 en 7 jaar wonen
  • Maar opa’s en oma’s worden ook van harte uitgenodigd om te reageren!

Zijn jullie het gezin waar nog plek is voor extra aandacht? Meld je dan aan als steungezin via onze website of bel voor meer informatie met de coördinator van Buurtgezinnen.nl in Roermond: Freke Spijkers 06-10076282 of mail naar freke@buurtgezinnen.nl.