Buurtgezinnen is op zoek naar een steungezin waar wekelijks (bij voorkeur op de woensdag) een baby van 6 maanden een dagdeel kan worden opgevangen.

De ouders hebben een stressvolle periode achter de rug en op momenten speelt het nog steeds. De moeder, die er alles voor over heeft om haar kind een gewone onbezorgde jeugd te geven, is overbelast en heeft echt tijd nodig om uit te rusten en op adem te komen. De vader is full time werkzaam. De moeder heeft geen mensen om haar heen die haar kunnen ondersteunen. Ze zou het heel fijn vinden als er iemand is die haar ook wil helpen bij de opvoeding.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen is op zoek naar een stabiel gezin waar een baby wekelijks een dagdeel (bij voorkeur woensdag) terecht kan, om de moeder te ontlasten.

Bijzonderheden:

  • Liefdevol gezin die iets kan betekenen voor deze kleine hartendief bij voorkeur op een woensdag in de gemeente Geleen.
  • Iemand die ook een luisterend oor wil bieden aan de moeder.
  • Iemand die het kindje kan komen halen en brengen.

Heb je interesse? Meld je aan als steungezin via onze website www.buurtgezinnen.nl of mail de coordinator nicole@buurtgezinnen.nl van Buurtgezinnen.nl in Sittard.