Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een lief meisje uit Haarlem Zuid-West, zoekt Buurtgezinnen een gezin waar zij mag spelen. Het is een creatief meisje en kan zichzelf goed vermaken met knutselen. Zij vindt het heerlijk om naar buiten te gaan, mee te helpen met klussen in de tuin of naar de speeltuin te gaan.

Dit meisje heeft een moeilijke start gehad van jongs af aan. Haar vader ziet ze slechts 1 keer per jaar, haar ouders zijn niet meer samen, wel nog bevriend. Haar moeder heeft veel steun aan haar nieuwe partner en hij is heel belangrijk voor dit meisje. De ouders hebben zelf ook regelmatig ondersteuning en zijn daar heel erg mee geholpen. Zij zouden voor hun dochter een plek willen waar zij onbezorgd een meisje van 7 jaar kan zijn. Het zou waardevol zijn als zij een gezin hebben om op terug te vallen.

Het meisje gaat naar de Vrije school. Een gezin dat ook interesse heeft in deze antroposofische manier van leren en leven zou fijn zijn. Veel naar buiten, weinig tot geen beeldschermtijd en gezond snoepen vinden de ouders belangrijk. Herken jij je hierin of ken je een gezin dat hierbij past?

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin waar:

  • dit meisje met regelmaat mag zijn
  • lekker buiten wordt gespeeld
  • eventueel ook andere kinderen zijn

Leuke extra's zijn:

  • een plek waar ook dieren zijn, poezen zijn favoriet
  • een buitenplek zoals op een boerderij of een volkstuin

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Esther Groenheide, coördinator Buurtgezinnen voor Haarlem en Zandvoort, via esthergroenheide@buurtgezinnen.nl. of bel: 06 40655576.

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website.