Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een gastvrij gezin in Huissen voor een vrolijk jongetje van bijna 2 jaar. Zijn moeder staat helemaal alleen voor de opvoeding en dat is soms best pittig.
Haar zoontje is een sociaal jongetje dat graag onder de mensen is en met andere kinderen speelt. De moeder zoekt dan ook een warm gezin met een speelkameraadje. Hij is ondernemend, af en toe ondeugend, maar luistert ook goed. Hij speelt met van alles, wil graag ontdekken hoe iets werkt en houdt van buitenspelen.

Profiel steungezin

  • Wij zoeken een gezin in Huissen dat één of twee keer per week (in overleg) het jongetje wil opvangen, zodat de moeder ook even tijd heeft voor zichzelf en mogelijk over een paar maanden naar therapie kan gaan. De moeder staat op een wachtlijst.
  • Een gezin waar een speelkameraadje aanwezig is zodat hij niet altijd alleen is maar ook samen kan spelen. Een jongen of meisje maakt niet uit.
  • Het is fijn als de moeder het gezin af en toe om advies mag vragen en zij ook bevestiging krijgt dat ze het goed doet.

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Janet van Helden, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Lingewaard, via janet@buurtgezinnen.nl.

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.