Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een gastvrij gezin in Bemmel voor twee meisjes van 3 en 5 jaar. De ouders hebben allebei een baan en vinden de combinatie van werk en gezin erg pittig. Daarnaast kennen ze maar weinig mensen in de buurt. Het lijkt de ouders zo fijn als ze af en toe weer eens tijd voor zichzelf en voor elkaar zouden krijgen.

Beide meisjes houden van knutselen, muziek, dansen en vinden het leuk om naar buiten te gaan. Het oudste meisje is rustig, kan zelfs wat timide zijn, maar als ze zich op haar gemak voelt dan wordt ze drukker. Ze heeft vooral aanmoediging en complimentjes nodig. De jongste past zich snel aan en kan lang en rustig met iets spelen.

Waar mogen deze twee lieve meisjes lekker zichzelf zijn en heerlijk komen spelen?

Profiel steungezin

  • Wij zoeken een gezin in Bemmel (of directe omgeving) waar de meisjes af en toe welkom zijn. Juist de weekenden vinden de ouders lastig, ze zijn soms echt toe aan een kleine adempauze, maar op een woensdag of vrijdag is ook fijn.
  • Een gezin met andere kinderen is gewenst. Het oudste meisje vindt het in een grote groep (zoals op school) moeilijk om contact te maken. De ouders zouden een speelkameraadje dan ook heel leuk vinden.
  • Wij zoeken een steungezin waar niet teveel onverwachte dingen gebeuren. De kinderen vinden structuur en duidelijkheid prettig.

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Janet van Helden, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Lingewaard, via janet@buurtgezinnen.nl.

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.