Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een jonge alleenstaande moeder met 2 kinderen (4 maanden en 4 jaar) zoeken we een steungezin in Roermond. De moeder staat alleen voor de zorg van de kinderen, wat ze ondanks haar jonge leeftijd heel goed doet. Ze heeft al veel ellende in haar leven meegemaakt, het gezin is pas verhuisd naar Maasniel en zijn nu op zoek naar rust en stabiliteit.

Om haar kinderen dit te geven is deze moeder op zoek naar mogelijkheden om af en toe zelf op adem te kunnen komen. Daarom zijn we op zoek naar een steungezin dat een dagdeel of een dag in de week beschikbaar is voor de baby en eventueel het oudste meisje kan ophalen van school. Het meisje van 4 houdt van knutselen, tekenen en in de speeltuin spelen. Ze gaat graag naar school en doet hier ook goed mee. Haar kleine zusje is een tevreden baby en is de wereld aan het ontdekken.

Wie wil deze leuke kindjes een fijne plek bieden en deze moeder ondersteunen.

Profiel steungezin

We zoeken een gezin in Roermond:

  • Waar deze baby wekelijks een dagdeel of een dag terecht kan.
  • Waar het oudste meisje evt na school terecht kan.
  • Bij voorkeur in Maasniel.
  • Opa’s en oma’s worden ook van harte uitgenodigd om te reageren!

Heb je interesse? Meld je dan aan als steungezin via onze website of bel voor meer informatie met de coördinator van Buurtgezinnen.nl in Roermond: Freke Spijkers 06-10076282 of mail naar freke@buurtgezinnen.nl.