Gestart: april 2019

Coördinator: Miranda van der Steen

Bereikbaar via: 06-15225809 of
mirandavdsteen@buurtgezinnen.nl

facebook icon hout 30Volg ons ook op Facebook via de speciale pagina: Buurtgezinnen.nl in Duiven en Westervoort

Interview

Steungezinnen gezocht

Buurtgezinnen.nl zoekt in de gemeente Westervoort steungezinnen voor gezinnen die het moeilijk hebben. Wil je steungezin worden voor een van deze gezinnen? Dan kun je je direct aanmelden via deze link of meer informatie opvragen via mirandavdsteen@buurtgezinnen.nl. Of kun je wel wat hulp gebruiken, meld je dan aan door het formulier “Vraaggezin” in te vullen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar steungezinnen voor toekomstige vraaggezinnen.

 Tips in Westervoort

Heb je als inwoner een vraag – klein of groot – over zorg, opvoeding, ondersteuning of werk?

Meer info: website

 

Het Kulturhus met de twee locaties: Creon voor het jongerenwerk en de Nieuwhof voor alle burgers van Westervoort worden steeds meer middelpunten van sociaal, maatschappelijke, culturele en sportieve activiteiten.

Meer info: website

 

Home-Start weet voor welke uitdagingen en kansen een gezin kan komen te staan. Problemen met een van de kinderen? Weinig contact met vrienden of familie? Een steuntje in de rug nodig? Ervaren en getrainde vrijwilligers van Home-Start bieden opvoed- en gezinsondersteuning bij alledaagse, lichte opvoedvragen.

Meer info: website

 

Mikado maakt werk van uw welzijn. Stichting Mikado is een brede welzijnsorganisatie die projecten en diensten aanbiedt voor mensen in Duiven en Westervoort.

Meer info: website