Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een knus maar erg overbelast gezin met vier kinderen zoeken we een steungezin waar de twee jongsten in het weekend een dagdeel mogen komen spelen.
De moeder heeft veel meegemaakt. Zij wordt hiervoor begeleid waardoor het nu iets beter gaat, iets wat zij graag wil vasthouden. De vader neemt zoveel mogelijk gezinstaken voor zijn rekening. Het is best pittig om dit naast zijn werk vol te houden. De moeder gunt haar kinderen buiten het eigen gezin een fijne plek waar zij onbezorgd kind kunnen zijn. Tegelijkertijd hebben de ouders zo wat ruimte voor zichzelf om tot rust te komen.

In welk gezin zijn dit zusje en broertje een dagdeel in het weekend welkom? Af en toe samen en/of apart in overleg. Het meisje is een meisje-meisje, creatief, sociaal en houdt van dansen. De jongen is enthousiast en ondernemend, hij houdt van buitenspelen en fietsen. De kinderen vinden het heerlijk om aandacht te krijgen en het maakt niet zo uit of die aandacht van een opa en oma komt of van een gezin met kinderen.

Profiel steungezin

Wij zoeken een steungezin:

  • waar de kindjes samen een maal per maand een dagdeel in het weekend samen welkom zijn en verder in overleg
  • met of zonder kinderen
  • waar deze kinderen wat extra liefde en aandacht krijgen
  • dat het leuk vindt om ook een band met de ouders op te bouwen

Bijzonderheden:

  • Gezinnen waarvan de kinderen al uit huis zijn en die een opa en oma-rol willen vervullen zijn van harte uitgenodigd te reageren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met coördinator Atie Wakkee 06 242 68 314 atie@buurtgezinnen.nl of je kunt je direct aanmelden als steungezin op deze site.