Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Een liefdevol gezin met een vader, moeder en twee dochters van 13 en 10 heeft de afgelopen jaren veel voor hun kiezen gehad. Steeds meer komt er orde op zaken en zicht op wat er nodig is.

Hun jongste dochter is een lief, rustig en kwetsbaar meisje. Ze is creatief en fantasierijk en verzint prachtige verhalen bij een tekening of legobouwsel. Ze houdt van bakken, koken, dieren, solderen en knutselen. Ook spelletjes doen vindt ze leuk, maar niet te lang omdat ze het lastig vindt om zich lang te concentreren. Ze babbelt graag bij een gezellig kopje thee. Haar ouders gunnen haar graag een plek in een ander gezin waar ze lekker kan ontspannen, met andere kinderen kan spelen en al spelenderwijs kan ontdekken wat ze wil en wat ze leuk vindt.

Zijn jullie het gezin met ruimte in het hart voor dit lieve meisje, waardoor zij haar vleugels verder uit kan slaan? Dan komen we graag in contact met jullie!

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een steungezin

  • waar dit meisje 1x per week een dagdeel welkom is
  • met minimaal een kind van 7 jaar of ouder
  • dat het leuk vindt om een warme band met dit meisje op te bouwen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met coördinator Margret van Paassen 06 – 2095 9015 margret@buurtgezinnen.nl of je kunt je direct aanmelden als steungezin op deze site.