Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen.nl is voor een vrolijk jongetje van 6 jaar op zoek naar een warm steungezin. De jongen woont samen met zijn moeder en zijn stiefvader. Het is een hecht gezin en de jongen doet het ontzettend goed. De jongen en zijn moeder komen oorspronkelijk uit het buitenland en zijn nu 2 jaar in Nederland. Ze werken hard aan hun integratie. De moeder werkt fulltime en volgt Nederlandse les.

De jongen gaat in Roermond naar school en spreekt al goed Nederlands. Het gezin is stabiel en kijkt positief naar de toekomst. Echter: mensen om op terug te vallen hebben ze niet in Nederland. Om deze jongen een positieve boost te geven, zoeken we een gezin waar hij, spelenderwijs, terecht kan voor een extra ‘dosis’ Nederlandse taal, normen en waarden. Een plek waar hij zich ook thuis en welkom mag voelen.

De jongen is heel lief en hij houdt van buitenspelen. Daarnaast kan hij ook genieten van zijn Lego en treinen.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar:

  • Een liefdevol steungezin waar deze jongen wekelijks terecht kan
  • Met een leeftijdsgenootje tussen de 5 en 8 jaar
  • Voor 1 dagdeel in het weekend

Willen jullie iets betekenen voor deze knul? Meld je dan aan als steungezin via onze website of bel voor meer informatie met de coördinator van Buurtgezinnen.nl in Roermond: Freke Spijkers 06-10076282 of mail naar freke@buurtgezinnen.nl.