Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Deze jongen van 11 (groep 8) zou het superleuk vinden om een middag per week bij een gezin te spelen met een jongen van zijn leeftijd. Hij heeft lastige jaren achter de rug. Op school zat hij helemaal niet lekker in zijn vel, waardoor het vriendjes maken er niet van kwam. Nu zit hij op een fijne school en woont nog niet zo lang in IJsselstein. Hij houdt van wandelen, fietsen, schaken, gamen, stoeien, muziek, spelletjes doen, bakken en koken en vindt het leuk om dingen met gereedschap te maken. Deze slimme en veelzijdige jongen gedijt goed in een omgeving waar zowel ruimte is als duidelijkheid. Hij verlangt naar een vertrouwensband, maar dat heeft wel tijd en aandacht nodig. Als het klikt zou het leuk zijn als hij af en toe een nachtje kan logeren.

Zijn moeder heeft er lange tijd alleen voor gestaan en woont sinds kort samen met haar vriend en zoon in IJsselstein. Omdat ze een intensief therapieprogramma is gestart, vraagt dat veel van haar en kan ze niet altijd de aandacht geven die ze graag zou willen. Ze gunt haar zoon wat extra aandacht en liefde van een ander gezin, waarin hij nieuwe ervaringen op kan doen.

Zijn jullie dat gezin waar deze jongen welkom en dat het leuk vinden om een band met hem op te bouwen?

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een steungezin

  • waar deze jongen een middag per week welkom is
  • met een zoon van 11 of 12 jaar oud
  • dat hem af en toe kan helpen met zijn huiswerk

Voor meer informatie kun je contact opnemen met coördinator Margret van Paassen 06 – 2095 9015 margret@buurtgezinnen.nl of je kunt je direct aanmelden als steungezin op deze site.