Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Een alleenstaande moeder met 5 kinderen, die woont in de Tolberg, zou heel goed wat steun kunnen gebruiken. Ze is ontzettend druk met haar kinderen (in de leeftijd van 0 tot 11 jaar) en gunt haar kinderen wat extra speelplezier en aandacht nu zij dit niet altijd kan geven. Ze heeft weinig netwerk en doet er alles aan om haar hoofd boven water te houden. Ze heeft op dit moment verschillende vormen van hulp gevraagd en dat is heel dapper.

Voor haar twee zoons van 6 en 7 jaar zoeken we een steungezin dat op de zaterdagen iets kan betekenen bij het wegbrengen naar en/of ophalen bij de zwemles. Met nog 3 kinderen is dit iedere week een uitdaging voor de moeder. Na de zwemles zou het fijn zijn als de jongens een poosje mogen spelen bij het steungezin. De jongste is een lekkere kwebbelkous, de oudste is leergierig en nieuwsgierig. Je maakt hen blij als ze kunnen voetballen of spelletjes kunnen spelen. Een keer een dagje uit zou ook super zijn.

Willen jullie een band opbouwen met deze broertjes en de moeder en stellen jullie op zaterdag je huis en hart open voor deze broertjes? Wat zou dat fijn zijn voor deze jongens en hun moeder!

Profiel steungezin

Buurtgezinnen in Roosendaal zoekt een steungezin:

  • Waar twee jongens op de zaterdagen welkom zijn
  • dat iets kan betekenen bij het brengen en/of ophalen van de zwemles (de Stok)
  • Waar ze mogen mee eten en fijn kunnen spelen
  • Dat af en toe n’s een uitje maakt, waarbij zij mee mogen
  • Met kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd of zonder kinderen zodat zij wat exclusieve aandacht krijgen
  • Dat de jongens na afloop thuis wil brengen

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Miranda van Houwelingen, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Roosendaal, via miranda@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-31390565.

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.