Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een liefdevol gezin van een alleenstaande moeder met drie zoons, zoekt Buurtgezinnen.nl een fijn steungezin voor de oudste zoon van 10 jaar.
De moeder is sinds haar echtscheiding overbelast door de combinatie van haar werk in de zorg en de zorg voor haar kinderen. Alhoewel ze zeer betrokken is bij haar kinderen kan ze hen soms toch niet de aandacht geven die ze nodig hebben. Ze gunt hen die extra aandacht en zou het fantastisch vinden als zij in een ander warm en gezellig gezin welkom zijn. Zij zelf vindt het ook fijn om nieuwe contacten te maken.

De stoere jongen doet aan kickboxen en heeft veel vriendjes. Hij is heel sociaal, wanneer kleine problemen van kinderen onderling spelen, gaat hij het gesprek aan en probeert met hen tot een oplossing te komen. Playstation, telefoongames en games vindt hij geweldig om te spelen maar hij vindt het ook heerlijk om buiten met zijn broers en vriendjes te voetballen.

Voor deze jongen zoeken wij een gezin met iets oudere kinderen, het liefst ook met jongens, waaraan hij zich kan optrekken.

Profiel steungezin

Voor dit gezin zoekt Buurtgezinnen.nl in Nieuwegein meerdere steungezinnen:

  • Een steungezin waar de jongen van 10 een dagdeel in de week welkom is.
  • Het liefst een gezin met oudere jongens waaraan hij zich kan optrekken.
  • Steunouders die het netwerk van de moeder willen helpen vergroten en met wie zij ook af en toe kan sparren over opvoedvragen.