Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een eenoudergezin, jonge moeder en zoontje, zoeken we een liefdevol en ervaren steungezin. De moeder bouwt aan een goede toekomst, woont sinds kort zelfstandig en heeft haar handen vol aan alles wat nog geregeld moet worden. Ze volgt ook therapie om het verleden een plekje te geven. Ze gunt haar zoontje alle liefde en aandacht, maar dat schiet er soms in alle drukte bij in. We zoeken daarom een steungezin waar deze peuter een dagdeel per week welkom is. Hierdoor krijgt de moeder ook gelegenheid om even bij te tanken en om haar eigen zaken op te pakken.

Haar zoontje is anderhalf jaar, ondernemend, vrolijk en heeft een eigen willetje. Hij houdt van gezelligheid, stapt fier op andere kindjes af om te spelen en heeft geen moeite met delen. Hij is volop aan het ontdekken en de moeder zou het superfijn vinden als het steungezin hem wat extra liefde en aandacht geeft, ruimte biedt om gezellig te spelen, te wandelen of hem af en toe meeneemt naar de kinderboerderij of speeltuin.

Zijn jullie een gezin waar dit ondernemende mannetje een dagdeel per week kan spelen, dan horen we graag van je!

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een steungezin:

  • dat woont in Nieuwegein, omgeving Centrum/Wijkersloot/Jutphaas (geen must)
  • waar de jongen een dagdeel per week kan spelen.
  • met een luisterend oor, die de eigen opvoedervaring wil delen en tips heeft voor de moeder.

Bijzonderheden:

  • gezinnen, waarvan de kinderen al uit huis zijn, zijn ook van harte welkom om te reageren.

Wil je deze moeder en haar zoontje ondersteunen? Meld je dan aan als steungezin of neem contact op met atie@buurtgezinnen.nl.