Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Door privéomstandigheden bij het eerder gevonden steungezin, kan de koppeling die was gemaakt, niet verder lopen. Daarom is Buurtgezinnen.nl in Roosendaal voor het gezin in Langdonk weer op zoek naar een gezellig en liefdevol steungezin, waar de twee broertjes van 3 en 1 jaar samen mogen spelen.

De emmer van beide ouders is behoorlijk vol en dreigt over te lopen. De vader kan door ziekte op dit moment niet werken en de moeder heeft haar eigen gezondheidszorgen. Het opvoeden van de jongens vinden ze een uitdaging. Hoewel zij hun uiterste best doen, is het niet altijd makkelijk de sfeer in huis positief te houden. Ze kunnen een adempauze af en toe goed gebruiken. Zij gunnen hun kinderen daarom wat extra aandacht en liefde.

Ze hebben een beperkt netwerk en er zijn geen mogelijkheden voor andere kinderopvang: een extra speelplek is zó welkom!

We zoeken een warm en geduldig gezin dat de beide jongens voor minimaal één dag(deel) een extra speelplekje kan bieden. De beide knullen zijn lekker ondernemend, spelen op hun manier ook al samen en de oudste vindt een trampoline en de speeltuin geweldig. De jongste slaapt ’s middags nog. De ouders zouden het fijn af en toe ook te kunnen sparren over de opvoeding en zouden ook graag een vriendschapsband willen opbouwen met een nieuw gezin.

Wie wil dit dappere gezin, dat door een moeilijke fase heen gaat – een steuntje in de rug bieden?
Zijn jullie dat gezin waarvan de kinderen al wat ouder of uit huis zijn en willen jullie een plekje in jullie hart maken voor deze jongetjes? Een steunoma en/of –opa zou ook geweldig zijn…

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl in Roosendaal zoekt een fijn en stabiel steungezin:

  • Dat bij voorkeur woont in de wijk Langdonk, maar als de kinderen opgehaald kunnen worden is een andere wijk ook prima voor de ouders
  • Met al oudere kinderen of waarvan de kinderen uit huis zijn
  • Dat minimaal op één dag(deel) tijd wil doorbrengen met deze broertjes
  • Dat graag een band op wil bouwen met de broertjes én hun ouders
  • Waar de jongens doordeweeks of op een weekenddag terecht kunnen

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Miranda van Houwelingen, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Roosendaal, via miranda@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-31390565.

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.