Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Eind 2019 is deze alleenstaande moeder met haar twee jongens (van 12 en 7 jaar) in de wijk Tolberg komen wonen. De moeder heeft een chronische ziekte, waardoor zij in energie en mobiliteit beperkt is. Ze doet het goed met de opvoeding van haar kids, maar bijvoorbeeld samen spelen op de grond, buiten wandelen of een uitje met de jongens lukt niet. De jongens zijn daardoor veel op elkaar aangewezen. Voor haar zoon van 7 jaar is het met name belangrijk dat zijn wereld wat groter wordt en dat hij lekker met een leeftijdsgenootje kan spelen.

We komen graag in contact met een liefdevol gezin waar hij zorgeloos mag spelen met een leeftijdsgenootje. Lekker kleien, spelen met zand, tekenen of tv-kijken. Een gezin dat er ook samen met hem op uit wil, al dan niet met de moeder (in rolstoel) erbij, zou super zijn. Alert blijven bij het buiten spelen en uitjes is voor deze jongen extra belangrijk.

Is deze knul in jullie gezin welkom voor wat extra speelplezier? Het zou zo fijn zijn voor hem en zijn moeder….

Profiel steungezin

Buurtgezinnen in Roosendaal zoekt een steungezin:

  • Waar de jongen op vrijdagmiddag of een weekenddag mag spelen
  • Met kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd of zonder kinderen zodat hij wat exclusieve aandacht krijgt
  • Dat hem ook n’s meeneemt met een gezinsuitje
  • Bij voorkeur in de buurt van het Tolbergcentrum, verder weg mag ook (wegbrengen of ophalen is voor moeder mogelijk)

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Miranda van Houwelingen, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Roosendaal, via miranda@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-31390565.

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.