Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Deze moeder heeft haar werk, drie jonge kinderen en een man met een baan waarbij hij met enige regelmaat langere tijd van huis is. Het betreft een druk en dynamisch gezin waarbij de ouders soms ‘handen te kort komen’, waardoor de kinderen niet de wenselijke aandacht krijgen.

De opvoeding en het huishouden komen voor een groot deel op de moeder neer en daardoor heeft ze weinig tot geen tijd. Het gezin heeft een beperkt netwerk om zich heen, daarom zoeken we een fijn steungezin voor de dochter van 2 jaar. Een tweede vertrouwde omgeving waar zij een dag(deel) in de week mag zijn, een plek waar hij zich thuis voelt en waar zij de ruimte en aandacht krijgt om zich te ontwikkelen en te spelen.

De dochter gaat medio maart 2020 drie dagdelen naar de peuterspeelzaal (maandag, dinsdag en -donderdagochtend). Zij is gek op knuffelen, wandelen, kleuren, spelen met poppen, is rustig en lief van karakter en niet te vergeten, is gek op samen buiten spelen.

Profiel steungezin

Wat we zoeken:

  • Een gezin wat een dag(deel) in de week beschikbaar is
  • Een gezin dat graag wandelt en buiten is
  • Een zorgzaam gezin, woonachtig Beverwijk of Heemskerk
  • Als je zelf jonge kinderen hebt is dat leuk, maar is niet noodzakelijk
  • Een gezin met rust en geduld
  • Een gezin met rust, structuur en ritme

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Ingeborgh Olij-Frima coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Beverwijk en Heemskerk, via ingeborgh@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-11017207.

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.