Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een alleenstaande moeder, die de Nederlandse taal goed spreekt en met haar dochtertje van 2 jaar en zoon van bijna 7 jaar in de Westrand woont, zijn we op zoek naar een fijn steungezin in de Westrand of Centrum. De moeder gaat 3 dagen in de week naar school in Bergen op Zoom en loopt 2 dagen stage bij een zorginstelling in Roosendaal. Best knap hoe zij haar haar leven inricht, maar de combinatie van werken, leren en opvoeden kost haar veel energie. Ze gunt haar jongen wat extra aandacht en liefde, en kan best wat hulp bij het “schoolwerk” van de jongen gebruiken.

Het is een rustige en beleefde jongen, die gek is op voetbal en van buiten spelen. Hij houdt van raceauto’s en van spelletjes doen. Hij wil graag andere jongens leren kennen via Buurtgezinnen.

We zoeken daarom een steungezin dat hem een middag kan halen en waar hij dan lekker kan spelen en waar hij kan worden voorgelezen of geholpen wordt met zijn schoolwerk. Een gezin met een opa/vader en/of jongens die ook van voetbal houden, zou super zijn.

Wil jouw warme en stabiele gezin met jongens van rond zijn leeftijd deze lieve knul een fijne middag bieden?

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl in Roosendaal zoekt een steungezin:

  • In de wijk Westrand of Centrum
  • Waar deze knul op een doordeweekse dag uit school mag spelen en misschien mee eten
  • Met bij voorkeur een jongen van zijn leeftijd
  • Met ouders die het leuk vinden een band met hem op te bouwen
  • Dat bereid is de jongen op te halen op school (en bij voorkeur ook thuis te brengen, omdat moeder alles met de fiets doet)