Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een gezin in Roermond, waar een vrolijk mannetje van ruim 5 jaar wekelijks kan komen spelen. Zijn moeder en hij hebben een pittig jaar achter de rug door een aantal onverwachte veranderingen die op hun pad zijn gekomen. Deze moeder staat er helemaal alleen voor en dat valt haar zwaar. Ze wil graag een steungezin, zodat haar zoontje ook op een andere vertrouwde plek vrij kind kan en mag zijn. Dat hij zich even geen ‘grote-mensen-zorgen’ hoeft te maken. Ook vindt ze het fijn als ze haar ervaringen als moeder kan delen met een andere moeder of vader.

Het jongetje is heel zorgzaam maar ook ondernemend. Hij houdt van bouwen met lego: dat kan hij uren (alleen) doen. Maar daarnaast speelt hij ook graag met andere kinderen en is hij graag buiten.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl is nu op zoek naar:

  • Een liefdevol steungezin met kind/kinderen tussen 5 en 7 jaar
  • Waar deze knul bij voorkeur in het weekend terecht kan
  • Waar moeder ook eens mag aanschuiven voor een kopje thee en kan sparren over de opvoeding

Willen jullie iets betekenen voor dit gezin? Meld je dan aan als steungezin via onze website of bel voor meer informatie met de coördinator van Buurtgezinnen.nl in Roermond: Freke Spijkers 06-10076282 of mail naar freke@buurtgezinnen.nl.