Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Je hebt alles voor elkaar: gelukkig getrouwd, een gezin, werk, een leuk huis. En dan vanuit het niets: pats boem ….
Die ene diagnose die als een bom alles in 1 x kapot maakt. En na een lange lijdensweg sta je er 4 jaar later helemaal alleen voor met 3 jonge kinderen. Het verdriet, het gemis, de zorg… en een wereld die gewoon door draait. Hoe geef je het allemaal een plek en hoe moet je het allemaal doen?

Voor een alleenstaande vader met 3 kinderen in de leeftijd van 6 tot 11 jaar zijn wij op zoek naar een of meerdere steungezinnen in (de directe omgeving van) Roermond.

Dit gezin heeft behoorlijk wat achter de kiezen en ze werken keihard om alles op de rit te krijgen en te houden. Het zou deze vader ontzettend helpen om in het weekend ook even een moment voor zichzelf te hebben, zodat hij kan bijtanken en ook aan zijn eigen verwerking kan toekomen.

De kinderen zijn, ondanks alles wat ze hebben meegemaakt, vrolijke en geïnteresseerde kinderen die graag buiten spelen, gek zijn van honden en graag knutselen en actief bezig zijn.

Profiel steungezin

We zoeken een of meerdere steungezinnen in (de directe omgeving van) Roermond:

  • Die bij voorkeur in het weekend beschikbaar zijn (bijv zaterdag middag)
  • Waar ook kinderen zijn tussen de 6 en 11 jaar. Hoewel opa’s en oma’s ook zeer welkom zijn bij dit gezin!
  • Huisdieren, en speciaal honden, zouden deze kinderen heel erg tof vinden!

Heb je interesse? Meld je dan aan als steungezin via onze website of bel voor meer informatie met de coördinator van Buurtgezinnen.nl in Roermond: Freke Spijkers 06-10076282 of mail naar freke@buurtgezinnen.nl.