In Roermond zijn we op zoek naar een liefdevol steungezin voor twee zusjes van 4 en 6 jaar. Helaas heeft het gezin van deze meisjes het erg zwaar op het moment omdat ze te horen hebben gekregen dat de moeder van deze meisjes ernstig ziek is…

De ouders proberen er alles aan te doen om de gewone dingen van de meisjes zo veel mogelijk door te laten gaan. Maar dat is heel lastig en lukt niet altijd. Deze ouders gunnen hun dametjes een plekje waar ze zich veilig en vertrouwd voelen en zichzelf kunnen zijn. En waar ze ook gewoon kind mogen zijn, ‘eventjes los’ van de zorgen van thuis.

De meisjes zijn heel vrolijk en maken makkelijk contact. Ze spelen graag buiten, puzzelen en knutselen graag. Ze vinden het erg leuk om met anderen kinderen en volwassen spelletjes te doen, maar kunnen ook goed zelf spelen.

Profiel steungezin

We zoeken een gezin in Roermond:

  • waar deze meisjes wekelijks een dagdeel terecht kunnen (dagdeel in overleg)
  • bij voorkeur met leeftijdsgenootjes tussen 4 en 10 jaar
  • maar ook opa’s en oma’s of gezinnen zonder kinderen (wel met affiniteit met kinderen) worden uitgenodigd om te reageren.

Heb je interesse? Meld je aan als steungezin via onze website of bel voor meer informatie met de coördinator van Buurtgezinnen.nl in Roermond: Freke Spijkers 06-10076282 of mail naar freke@buurtgezinnen.nl