Als je alleen voor je peuter zorgt, is je wereldje soms klein. Voor een jonge moeder met een zoontje van 1,5 zoeken we een steungezin in Amsterdam. De moeder woont in Amsterdam Oost.

De moeder wil de wereld van haar zoontje ietsje groter te maken. Wij zoeken daarom een gezellig gezin waar hij een paar uurtjes per week mee kan draaien. Een plek waar hij veilig is en zichzelf kan ontwikkelen, waar hij lekker kan spelen. Op die momenten heeft de moeder dan even tijd voor zichzelf.

Deze peuter is volop in ontwikkeling en op ontdekkingsreis. Hij vindt het fijn om te spelen. De moeder zou het leuk vinden als er in het gezin één of meerdere jongens zijn. Ook een vaderfiguur zou fijn zijn voor deze peuter. De moeder zou het gezellig vinden als zij zelf ook eens raad kan vragen in het gezin, over de opvoeding bijvoorbeeld.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl zoekt voor deze moeder en peuter een steungezin

  • Bij voorkeur met kinderen rond dezelfde leeftijd, liefst ook een jongen
  • Met een mannelijk rolmodel
  • Waar de peuter 1x per week mag spelen
  • Dag waarop de ondersteuning plaats vindt is bespreekbaar
  • Waar de moeder ook af en toe terecht kan voor raad en daad

Bijzonderheden:

  • Hebben jullie niet het ‘complete pakket’ maar denk je wel iets te kunnen betekenen? Reageer dan ook, want we kunnen altijd kijken of er een match mogelijk is.

Lijkt het je leuk om deze peuter welkom te heten in jouw gezin? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Marieke belt je dan graag om een afspraak te maken.