Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een energieke knul die structuur, duidelijkheid maar vooral aandacht en liefde nodig heeft, zoeken we een gezin, dat hem iedere dinsdag in Roosendaal op school ophaalt, met hem speelt en gezellig met hem eet, hem ’s avonds naar de voetbal brengt in Moerdijk en daarna weer bij moeder thuis. Dat kan een gezin met kinderen zijn, maar net zo goed een gezin zonder kinderen die net wat meer exclusieve tijd heeft voor deze bijzondere en lieve jongen.

Sinds kort is zijn alleenstaande moeder met haar 4 kinderen (8, 6, 3 en 2 jaar) verhuisd vanuit Roosendaal naar Zevenbergschen Hoek (gemeente Moerdijk). De moeder en de kinderen hebben veel meegemaakt en proberen hun leven weer in rustiger vaarwater te krijgen. Wat extra steun is daarom zeer welkom!

Welk gezin geeft dit voetballertje een vertrouwde plek op de dinsdag en wil de tijd nemen hem naar en van de voetbaltraining te brengen/halen in Zevenbergschen Hoek?

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl zoekt een steungezin:

  • In Roosendaal of gemeente Moerdijk.
  • Waar deze energieke knul op dinsdagmiddag uit school mag spelen en mee eten.
  • Dat bereid is de jongen op te halen op school in Roosendaal, te brengen naar de voetbal in Moerdijk en hem daarna weer thuis te brengen bij moeder in Zevenbergschen Hoek.
  • Dat deze jongen extra aandacht en liefde wil en kan geven.