Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen.nl zoekt weer een fijn steungezin in Papendrecht, voor deze spontane meid van 9 jaar en haar broertje van 6.

Soms loopt het leven anders dan je wilt, door omstandigheden wonen deze kids alleen bij hun vader. Hij doet de opvoeding zo goed mogelijk… maar toch mis je dan als kind een moederfiguur. Daarnaast wonen ze nog niet zo lang in Papendrecht en is het fijn om meer mensen te leren kennen.

Het meisje houdt van bakken en spelen en de jongen houdt van voetbal (kijken of spelen). Het zijn grappige, nieuwsgierige kinderen die ook wel eens ondeugend kunnen zijn. Het gezin is gastvrij en dankbaar.

Profiel steungezin

Gaan jullie de uitdaging aan? Voor deze kinderen is het fijn als er een moeder in het steungezin tijd voor hen heeft. Het helpt als je een rolmodel hebt in de vorm van een steunouder, dat kan echt het verschil voor een kind maken! Verzacht jij het gemis in het leven van deze kinderen?

Bijzonderheden:

  • Jullie wonen in Papendrecht; voorkeur Westpolder of Molenvliet, andere wijken in overleg.
  • Jullie zijn stabiel, ruimdenkend en eerlijk en er is een moederfiguur aanwezig.
  • De dagen zijn in overleg, het weekend kan ook. We denken aan 2x per maand een dagdeel.

Wie biedt hen de helpende hand? Bij wie mogen zij af en toe een paar uurtjes meedelen in jullie gezinsgeluk? Geef je op als steungezin via www.buurtgezinnen.nl of mail voor meer informatie naar judith@buurtgezinnen.nl