Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een alleenstaande moeder in Tolberg zijn we voor één van haar jongens op zoek naar een fijn speelgezin. De moeder heeft in totaal 5 kinderen en het is best pittig om alleen voor haar kinderen te zorgen. Haar baby eist veel van haar tijd op en de andere (wat oudere kinderen) hebben de eigen bezigheden. Ze heeft weinig netwerk en moet er alles aan doen om haar hoofd boven water te houden. Ze kan de hulp van een steungezin goed gebruiken.

Haar zoontje van 5 jaar vindt het thuis moeilijk op een juiste manier aandacht te vragen. Hij voelt zich vaak buiten gesloten. Hij is veel ziek geweest en zijn spraak loopt wat achter. De moeder gunt hem een gezin waar hij met liefde wordt ontvangen en waar er volop aandacht is voor hem. Hij speelt graag buiten en met auto’s. Zelf wil de jongen graag spelen met een andere jongen. Een bezoekje aan een speeltuin is voor hem al heel bijzonder.

Zijn jullie dat steungezin dat deze jongen een fijn extra plekje kan bieden? We zoeken een liefdevol, ondernemend en geduldig steungezin met een jongen van ongeveer dezelfde leeftijd, waar hij fijn mee kan spelen.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen in Roosendaal zoekt een steungezin:

  • Waar hij één middag welkom is
  • Dat de jongen uit school of thuis ophaalt en weer thuis brengt
  • Met een jongen van ongeveer dezelfde leeftijd
  • Waar hij mag mee eten en even zorgeloos kind mag zijn
  • Dat af en toe n’s een uitje maakt, waarbij hij dan mee mag

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Miranda van Houwelingen, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Roosendaal, via miranda@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-31390565.

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.