Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een alleenstaande moeder met een dochter van 9 jaar en zoontje van 3 jaar, zoeken we een fijn en stabiel steungezin. Het gezin heeft een pittige tijd gehad en nog. De moeder kan heel veel zelf rondom de kinderen maar door haar chronische ziekte en bijkomende problemen is ze nu overbelast. Ze gunt haar kinderen wat extra liefde en aandacht. Ze zou graag een steungezin willen voor haar zoontje, zodat ze wat kwaliteitsmomenten kan doorbrengen met haar dochter of wat tijd voor zichzelf heeft.

Het mannetje is een “gevoelskind”: pikt emoties snel op en kan daardoor superlief en inlevend zijn maar ook snel van slag. Net als de meeste 3-jarigen is ook hij de wereld aan het ontdekken. Hij houdt van klimmen en klauteren, vindt poezen en (kleine) hondjes leuk en wordt graag voorgelezen uit sprookjesboeken (Efteling is favoriet!). Hij kan goed alleen spelen, maar de moeder zou het fantastisch vinden als hij ook speelvriendjes heeft.

We zoeken een stabiel, begripvol en liefdevol gezin, dat met deze knul lekker naar buiten gaat en waar hij kan spelen met andere kinderen. Woon je in de wijk Tolberg en heb je dagdeel een plekje vrij in je huis en/of gun je jouw kindje ook een speelvriendje? Dan kom ik graag met je kennismaken.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen in Roosendaal zoekt een steungezin:

  • In de wijk Tolberg of daar dichtbij
  • Voor woensdag of vrijdagmiddag of de zaterdag
  • Met kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd
  • Dat het fijn vindt een ander gezin te ontlasten en te ondersteunen

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Miranda van Houwelingen, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Roosendaal, via miranda@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-31390565.

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.