Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een liefdevol gezin in Amstelveen zoeken we een warm steungezin. Er is maar heel weinig familie en die wonen nog in het buitenland ook. De ouders van deze kinderen merken nu dat de kinderen het opbouwen van een hechte familieband missen. Daarom zoekt dit gezin een opa en oma of een steungezin met de kinderen om mooie bijzondere momenten mee te kunnen delen. Of om er samen op uit te gaan, naar de speeltuin of het zwembad.

De kinderen zijn nu nog jong: het gaat om een jochie van 2½ en zijn zusje van 1 jaar oud. De ouders zouden het fijn vinden als zij een band kunnen opbouwen met ‘nieuwe familie’ in Amstelveen. Daarom zijn ze op zoek naar een steungezin dat wil investeren in een langdurige relatie, zodat er nu en in de toekomst ook een andere plek is waar de kinderen welkom zijn. In de eerste plaats gaat het om de kinderen, maar ook de ouders staan open voor contact.

Profiel steungezin

Wij zoeken een steungezin in omgeving Amstelveen:

  • dat het leuk vind een persoonlijke band op te bouwen met de kinderen
  • waar de kinderen gewoon af en toe lekker mogen komen spelen
  • dat er ook voor open staan om een keer samen met het vraaggezin wat te ondernemen

Bijzonderheden:

  • zowel gezinnen met kinderen als ouders waarvan de kinderen al het huis uit zijn en die invulling willen geven aan een opa- en oma-rol, zijn van harte welkom om te reageren.

Willen jullie graag iets voor dit gezin betekenen? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Nicole komt dan graag kennismaken en bespreken wat jullie mogelijkheden zijn.