Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

“Hij wil zo graag gaan voetballen, maar ik kan hem niet altijd brengen en halen”. Dat is waar deze alleenstaande moeder tegen aanloopt. Haar zoontje van 5 jaar wil heel graag gaan voetballen bij SHH het komend seizoen, maar zijn moeder kan hem in verband met werk en nog twee jongere kinderen niet altijd brengen en halen naar de voetbalclub. Zij staat er helemaal alleen voor en ze hebben een hele heftige tijd achter de rug. Het gezin is pas net in Herten komen wonen en ze hopen hier nu hun rust te gaan vinden. Ze kennen nog geen anderen mensen in de buurt en vinden het ook wel spannend allemaal: er komt veel op hen af.

“Ik zou heel graag zelf aan de zijlijn staan, maar dat gaat niet altijd lukken in combinatie met werk en met nog 2 kinderen van 1 en 3 jaar”. Daarom zou het heel leuk en fijn zijn dat er een gezin is, dat deze voetbaltopper naar voetbal zou kunnen brengen of mee zou kunnen nemen. Zowel voor de trainingen als voor de wedstrijdjes die gespeeld worden op zaterdagochtend.

Het jongetje is een vrolijke knul die er erg naar uit kijkt om te gaan voetballen en hier zijn energie lekker kwijt te kunnen. Nieuwe vriendjes maken en een warme omgeving is precies wat hij nodig heeft.

Profiel steungezin

We zoeken een gezin in Herten:

  • Met affiniteit met voetbal.
  • Met eventueel kinderen in dezelfde leeftijd die ook bij SHH voetballen.
  • Met mogelijkheden om deze jongen naar voetbal te brengen/mee te nemen 1 x doordeweeks (de dag is nog niet bekend) en op zaterdag ochtend.
  • Dat het leuk vindt dit voetballertje te supporten in de sport waar hij zo van houdt en goed in is.

Heb je interesse? Meld je dan aan als steungezin via onze website of bel voor meer informatie met de coördinator van Buurtgezinnen.nl in Roermond: Freke Spijkers 06-10076282 of mail naar freke@buurtgezinnen.nl.