Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een gezin, waar een vrolijke peuter van twee jaar regelmatig welkom is. Haar moeder is tijdens de zwangerschap alleen komen te staan, waardoor de hele situatie anders is gegaan dan ze had verwacht. Toch heeft de moeder zich goed staande weten te houden en er samen met haar dochter een fijne tijd van gemaakt. Inmiddels heeft de moeder structurele opvang geregeld, maar ze zou het heel fijn vinden als er iemand is die haar op bepaalde momenten een extra steun in de rug kan bieden. Iemand die iets kan betekenen voor haar dochtertje, zodat de moeder even tijd heeft voor zichzelf om bij te tanken en alles goed in balans te kunnen houden. Haar dochter is een heel sociaal meisje dat graag onder de mensen is en met andere kinderen speelt. Zij kan zichzelf goed vermaken, houdt van kleuren en is een echt poppenmoedertje.

Profiel steungezin

  • We zoeken een flexibel gezin in (de omgeving van) Baexem, waar dit meisje welkom is. Afspraken hoeven niet op vaste tijden, maar in onderling overleg.
  • Op termijn zou het fijn zijn als ze ook een keertje mag komen logeren.
  • Gezellig als er in het steungezin andere kinderen zijn, maar ook reacties van opa’s en oma’s zijn welkom.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Rianne Theunissen, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Leudal, via rianne@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-22294308

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website.