Beide ouders van dit meisje werken en delen de zorg voor hun 2 kleine kinderen. Het gezin woont in Zeewijk, IJmuiden en ondervindt al enige tijd overbelasting door de beperkingen van de oudste (4).

Tot voor kort probeerden de ouders het gezin met man en macht bijeen te houden. Helaas hebben de vader en de moeder recent besloten te scheiden. Ze hebben meer dan ooit steun uit de buurt nodig voor de opvang van hun 3-jarige dochtertje, liefst zo dichtbij mogelijk. Het oudste kind van dit gezin gaat naar een medisch kinderdagverblijf.

Het zou zo fijn zijn als hun jongste, vrolijke kind SPOEDIG bij een leuk, begripvol Buurtgezin terecht kan, om daar zorgeloos te spelen en de wereld verder te ontdekken!

Profiel steungezin

Wij zoeken een begripvol, lief gezin in de omgeving van IJmuiden, Zeewijk, dat:

  • Kan helpen het positieve verschil te maken voor dit kind in deze lastige tijd, niet alleen vanwege het virus, maar ook rondom de scheiding van haar ouders.
  • Opvang wil bieden aan deze vrolijke peuter, waarmee de ouders gesteund worden in het nakomen van verschillende (medische) afspraken.
  • Na enige tijd, gewenning en als het goed gaat, eens in de maand het meisje een logeerweekend kan bieden.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Barbara van der Meij de Bie, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Velsen, via barbara@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-15647823.

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website.